Sponsor

Giveaway: Noctua NH-D15 en NH-D15S chromax.black!

Jonah Jonah Nieuwsberichten Prijsvraag
Giveaway Noctua NH-D15 en NH-D15S chromax.black
Winnaar:

We hebben twee gelukkige winnaars mogen kiezen en dat zijn Thijn (th********@gmail.com) en Jeroen (st********@home.nl)! Van harte gefeliciteerd met de Noctua NH-D15 en NH-D15S chromax.black respectievelijk! We komen via e-mail met je in contact om de verzending van de prijs in orde te maken.

Giveaway:

Dankzij Noctua mogen we deze maand twee van haar best presterende processorkoelers uitdelen: de NH-D15 en NH-D15S - beiden in een stijlvol chromax.black! In onze review van de welbekende NH-D15 vertellen we meer over de puike koelprestaties die Noctua met haar koelers weet te leveren.

Het is daarom met plezier dat we twee personen mogen uitkiezen om blij te maken met deze zwarte beestjes. Mocht je dus een koeler behoeven, om bijvoorbeeld je gloednieuwe processor te temmen, dan is deze giveaway voor jou bestemd!

Deelname aan deze giveaway

Om deel te nemen en kans te maken op een Noctua NH-D15 óf NH-D15S, kan je hieronder terecht. De winnaars worden willekeurig gekozen, waarbij de kans om te winnen stijgt met het aantal deelnames dat je hebt. Je verdient extra deelnames door de acties te voltooien die hieronder beschreven staan!

Bovendien verdien je zelfs vijf punten, ofwel deelnames met het beantwoorden van de grote vraag: welke processor ga jij temmen met één van deze twee koelers? Uiteraard kan je aangeven welke variant jouw voorkeur heeft, zodat we de juiste koeler jouw kant op sturen.

16 Reacties