Sponsor

Giveaway: Sharkoon Light² 100 inclusief zonnebrillen!

Jonah Jonah Nieuwsberichten Prijsvraag
Giveaway Sharkoon Light² 100 - uitgelicht
Winnaar:

We hebben een gelukkige winnaar mogen kiezen en dat is Jochem (J************0@gmail.com)! Van harte gefeliciteerd met de Sharkoon Light² 100 en een drietal zonnebrillen! We komen via e-mail met je in contact om de verzending van het prijspakket in orde te maken.

Giveaway:

In samenwerking met Sharkoon mogen we haar laatste gamingmuis, de Sharkoon Light² 100, cadeau doen aan een echte liefhebber. In onze review ervan zijn we zeer lovend, met name over het lage gewicht en keurige prestaties. Die combinatie maakt het een optimale keuze voor talloze uren aan vermaak in diverse shooters! Of het nou CS:GO, Fortnite of Call of Duty betreft; de Sharkoon Light² 100 zal er ongetwijfeld in presteren.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe muis of heb je geen gamingmuis in bezit? Dan is deze giveaway voor jou bestemd! Naast dat geeft Sharkoon nog een drietal zonnebrillen weg aan de winnaar. Een flitsende muis zoals de Light² 100 vereist natuurlijk de nodige oogbescherming! Kortom, doe de giveaway gerust delen, tag een aantal vrienden en als één van jullie wint, kan je een paar stoere zonnebrillen aan elkander uitdelen!

Deelname aan deze giveaway

Om deel te nemen en kans te maken op de Sharkoon Light² 100, inclusief drie zonnebrillen, kan je hieronder terecht. De winnaar wordt willekeurig gekozen, waarbij de kans om te winnen stijgt met het aantal deelnames dat je hebt. Je verdient extra deelnames door de acties te voltooien die hieronder beschreven staan, zoals het bezoeken van de Facebook-pagina van onze sponsor, Sharkoon!

Bovendien verdien je zelfs vijf punten, ofwel deelnames met het beantwoorden van de grote vraag: in welke game en online modus ga jij de muis gebruiken? Duik je in de battle royale van Call of Duty: Warzone, houd je het op klassieke multiplayer of ben je een competitieve Rainbow Six: Siege-speler? Laat het ons vooral weten!

Laat een reactie achter